17 Oktober 2011

hey ! new header for me !!!

assalamualaikum....

ha sebelum ni oshin pakai header seksi kan. cewah. macam la oshin ni seksi sangat kan. tak leh seksi seksi nanti ter seksa. takot weh. huhu.

dolu pakai header comel nih. ramai jugak kawan kawan blogger yang suka header comel nih.


header ni Afifah yang buatkan. FOC. hihi. beliau offer diri sebab oshin ada buat satu entry pasal nak header baru. dan dengan senang hati beliau buatkan satu untuk oshin dan hasilnya ramai yang berkenan. hihi. thanks dear :)

header yang oshin guna sekarang ni dibuat oleh Fatin (oshin takde pulak link blog die) tak silap oshin masa tu dia open tender *cewah* untuk buat header secara FOC buat sesiapa yang berminat. dan hasilnya....


lebih sopan dan ayu kan. haha. konon konon oshin la tu. *bwekkk* so ape pendapat korang tentang new header oshin nih ! terima kasih sekali lagi buat kalian yang sudi buatkan header nih eh. buat Fatin kalau baca entry ni tinggalkan link eh. leh oshin backlink kan :)


3 ulasan:

ecadwinkyasha berkata...

lawa..suka ada rama-rama tu.hehehehe. eh eh,jom tengok new look blog eca pula :D

^^eKaTiKaH^^ berkata...

waaah, cantik2.. ^^

Si BuDaK KaChAk berkata...

nice....redup mata memandang