17 Oktober 2011

800 vs 484

assalamualaikum..

peh ape aku nak hapdet kali ni. macam kosong gila kan idea. tapi tadi atas masalah malware akhirnya ada jugak idea oshin nak hapdet. wakakaka.

tapi ape pulak kaitan nombor tu dengan malware ? hehe. sebenarnya oshin post url blog dekat page kelab blogger di facebook. then sorang kawan iaitu Afif Si Pengembara nyatakan ada malware kat blog oshin. jadi oshin pon tanye la kat blogger dalam twitter masalah ni.

so encik Ben Ashaari bagi suggestion untuk buang semua bloglist dalam blog oshin nih. AzriJohan pulak suruh cek internal ngan external link. jadi oshin amik pendekatan mudah buang semua bloglist dalam blog oshin. haha. tapi bukan un follow tau. just delete widget tu je. dan alhamdulillah da ok.

pasal nombor tu pulak. oshin nak bagitau follower bertuah oshin. beliau jadi follower oshin yang ke 800 !

jom singgah ke blog beliau [SINI] dan oshin dengan berbesar hati telah follow beliau jugak. dan tak sangka oshin jadi follower yang ke 484. hihi. cantik tak no tu.


akhirnya sampai jugak 800 follower. tapi berapa kerat je yang betul betul follow blog oshin nih. hihi. ape ape pon maaf ye pasal malware tu. lepas ni oshin try alert dengan lebih kuat lagi. hihi. let's blogging !


3 ulasan:

Rai berkata...

blog kami masih merangkak2 lagi.. 300 pun tak sampai..huuu..

Oshin berkata...

xpe..oshin pon amik masa 2 tahun nak ke tahap nih..orang lain dalam 3 bulan da jejak 1k...hihi

YNA berkata...

follower x penting dear..

yg penting org baca entri kita dan komen.. xdala bercakap mcm syok sendiri..

kdg2 ada yg follow kita sbb nak kita follow dia balik..

happy blogging ya? :)