13 Oktober 2011

cantiknya blog mereka !!!

assalamualaikum...

jom layan oshin merepek jap eh.

tadi oshin BW untuk segmen BA tentang Aku Seorang Blogger tu. hihi. da lama tak BW macam tu. lagipun line tenet yang sangat maha menyedihkan membuatkan niat suci murni lagi mulus hati nurani oshin ni terbantut.

oke stop dengan madah yang tak berapa nak best tu !

kisahnya begini. dipendekkan je la ye. kebanyakkan blog yang oshin BW ada yang lama dan ada yang baru. tapi majoriti yang bawah umur la. berapa tahun ? oshin pon tak pasti sebab sangat ramai. yang oshin pasti bawah umur dari oshin la yang da suku abad nih. haha.

dan oshin sangat jeles tengok blog mereka yang menarik. background cool. widget yang gempak. tapi walaupun ada widget macam macam takdela berat sangat nak loading. sometimes ada blog yang simple tapi bila masuk widget ntah hape hape jadi berat nak loading.

so nak masuk widget kene la tengok besar mana saiz die. jangan main tepek je oke. ape ape pun dengan perkembangan dunia blogging ni makin meriah la alam maya kita semua kan. bukan sekadar berkongsi pendapat malah kongsi pengalaman, kongsi pengetahuan dan kongsi cerita.

really proud of u oke ! tapi untuk yang tak cari publisiti murahan la. hihi * sentap ke *

9 ulasan:

fieda berkata...

blog oshin pun ok ape..simple jer sng loading..

Miss Nadya berkata...

betul..kadang2 nad rasa macam tua pulak..hehe..

new entry :: Nad nak mintak tulun ツ

Anum berkata...

blog oshin pun cantik
sample tapi menarik

IntaNBerliaN berkata...

blog oshin ok..! :-)

^^eKaTiKaH^^ berkata...

blog oshin pun ok apew...suke2 ^^

❤ lovelymasha❤ berkata...

hai cik oshin...akak dtg dr segmen BA ni...thanks singgah kt blog akak ye...cam tua la plak...hehe...salam perkenalan..

pazil berkata...

lawa kot blog ni.kemas~

Eera Shera berkata...

blog ni simple dan kemas.x berat. ceh..mcm pengkritik pulak.hehe..

ecadwinkyasha berkata...

blog oshin da oke ne dear......better blog ringkas tapi cantik...

ce komen blog eca lak :)