12 Oktober 2011

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

Santai Bersama BEN ASHAARI

korang patut masuk blog oshin sebab ada awek seksi kat atas tu. haha.

keistimewaan blog ni sebab ditulis oleh seorang gadis gigi besi yang bajet comel plus tak berapa nak cantik sangat la. haha. sebab pakai gigi besi kan. apa yang dicoret dalam ni pon sekadar merepek meraban ari ari kebosanan je.

1 blog yang sentiasa menaikkan semangat oshin untuk terus berblog ? nak diikutkan banyak. antaranya tuan punya segmen ni iaitu Ben Ashaari, Yuyu Zulaikha, Namee Roslan dan ramai lagi. sebab ? setiap entry yang diorang hapdet sentiasa mencuit hati. dan membuatkan perasaan untuk hapdet blog setiap hari memuncak setinggi gunung walaupun masa tu takde idea nak hapdet ape. haha.

ok. da siap sumer maka leh lah post url kat komen BA. nak join ? klik banner je :)

10 ulasan:

Anum berkata...

good luck

fieda berkata...

dtg terjah dari segmen yg sama...kak fieda tumpang letak banner ye..tq

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim berkata...

Singgah dari blog abg ben. Selamat berkenalan. :D

http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Tihara berkata...

salam, nice blog..
dari segmen yg sama..sambil tu nak jemput JOIN GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)

ceriteraliyana berkata...

hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

salam perkenalan!!
hepy bloging!! ^^,

Nafisah Ruslan berkata...

salam kenal ^^

semua yang menjadi inspirasi awak tu menjadi inspirasi saya juga :)

gadis melayu berkata...

wow seksinyer awek itu.. hot gitu..^_^

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

nurul nabila bt medan berkata...

salam kenal.
dri segmen sama ^^

Eza Boom Boom :) berkata...

Hai awak, eza singgah sini dari segmen Abang Ben..Kalau ada kelapangan, jempot lah datang melawat blog Eza.

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

IntaNBerliaN berkata...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk.. nanti senang nak baca entry awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html