5 September 2011

perlu ke dua-dua add sekaligus ???

assalamualaikum...

ha. sume orang hapdet pasal raya kan. oshin nak hapdet gak tapi banyak pulak nak citer dalam kepala nih. kene story satu persatu la nanti. rilek dulu oke.

kali ni oshin nak bebel pasal pesbuk. ramai orang ada pesbuk kan skang nih. budak 5 tahun pon ada oke ! kazen oshin umur 7 tahun da sibuk pasal pesbuk. haha. tapi umi die tak bagi. nanti tak belajar plak kan.

al kisahnya macam ni. oshin pasti antara korang mesti ada terjadi jugakkan. andai kata la korang ada adik laki atau adik pompuan yang da ada BF/GF. kalau diorang add korang, korang approve tak ?

ha ini lah yang sering terjadi pada oshin. tak kira la adik kandung ke adik angkat ke. bila kapel je kompem nak add sama. maaf la yep. oshin tak approve kalau oshin tak jumpa and kenal lagi. tapi kalau oshin rasa nak approve oshin approve la.

tapi tak semua kot. kadang kadang tu BF/GF kawan oshin pon ada yang dok nak add sama. kalau kawan oshin pompuan BF dia add memang oshin tanya dulu kat kawan tu. tapi kalau kawan oshin laki and GF dia nak add memang tak approve la. haha. memang la kononnya dia nak kenal kawan kawan BF kan. tapi rasanya lain pulak yang jadi nanti.

da banyak kali terkena. lain la kalau oshin kenal dan oshin rasa tak salah untuk oshin berkawan. tapi kalau oshin da approve lepas tu nak cemburu tak tentu pasal tengok oshin baik ngan BF tu jangan buat hal oke ! memang nak kene sembur la tu.

5 ulasan:

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

hahaha!!..tahu xpe!..xbole tengok lebeh sikit..mesti cik gf kepada kawan tu terus add kita!!..haha..kang x app kang..kata sombong pulak,.daa app..dye lagi sombong..xtegor!..add sbb nk tgk ape xtvt kita n kalau2 ade sembang lebeh ngan bf dye tu!..haha..klaka!..=P

Atiqah Wadiah berkata...

betol tuh..tkot nk approve2 nih..kang jd len plak kang..hehe

Gelugoq berkata...

haha.. terlibat sama dalam hubungan orang lain.. mmg sakit.. haha!

visitme@FaTiN cOrNeR berkata...

hehehe..sy pn klu xknl org tu mmg xapprove..

siti kektus berkata...

kalau mmg tak kenal, tak kan approve lah kite. hehe ;p