7 September 2011

new blog !!!

assamualaikum...

ha jenuh betul kepala ni nak cari tajuk entry kan. padahal banyak jep boleh diceritakan. tapi kali ni oshin nak cite out of topic jap eh.

kalau semua orang sibuk nak tutup blog. oshin sibuk bukak satu lagi blog. haha. tapi blog satu lagi ni cam poyo poyo ar. bukan sebab oshin ni da glamer tahap Dato CT tuh sampai kene bukak satu lagi blog kan.

oshin saje je buat. konon konon blog satu lagi tu nak jadikan tempat untuk improved English yang da berhabuk tak blaja. kalau korang bukak and baca entry. lepas tu rasa nak gelak baca ayat dalam tu. silakan la gelak puas puas eh.

oshin tau ayat memang berterabur. grammar ape tah lagi kan. macam ayat budak budak darjah 1. haha. tapi kalau korang nak tau masa SPM dulu pon oshin buat karangan pakai ayat budak darjah 1 tau. tapi alhamdulillah dapat A2.

* berlagak jap dengan hidung kembang kempis *

so kalau korang sudi nak terjah lepas tu nak follow silakan la ye. ada komen ke. ada nak hentam ke. nak kutuk ke. silakan la. mak tak simpan dalam ati. haha. klik sini oke ==> Oh My !

p/s : masih dalam pembaikkan dan permulaan. so entry sikit je :)

4 ulasan:

Miss Nadya berkata...

hehe...bagos2..utk improve english..:)

new entry :: Lemah Bila Drive Malam ツ

Cik Cactus berkata...

like..like..like.... :)

BeloG MTT berkata...

Kalau tak belajar dan terus belajar macam mana nak terus maju kan? Sebab tu kita kena terus belajar..Tak kira la dari aspek apa pon.. Hehe :)

NormaLiza Mah berkata...

selamat buat blog..
singgah tgk entry n usha iklan. moga dpt tmbah $$$ tabung blog.
jom singgah n usha iklan.