7 September 2011

da mula rasa lain ..........

assalamualaikum...

ha pepagi ni oshin nak citer sesuatu nih. citer ape ? citer hantu kot. haha. tak nak la. oshin ni penakut. nak tengok citer hantu tapi tutup muka pakai tangan. tapi tetap tengok jugak walaupun di celahan jari yang mulus nih. wakakaka.

tengok celah jari. tapi part muka hantu cover ngan jari. just tengok kawasan sebelah sebelah ngan hantu. janji tak nampak muka hantu. wakakaka. sebab oshin ni suka bayangkan benda yang merepek. suka pk bukan bukan.

balik pada cite sebenar oke. erk. lari tajuk rupanya. apa yang lain ek. dalam 2 hari ni bila bangun tido tekak oshin da rasa lain macam. oshin cuma pk mungkin sebab badan letih sangat kot. lepas tu kurang minum air suam. so bangun tu minum la air sikit bagi kurangkan ketidak keselesaan tekak nih.

pagi ni bangun pon macam tu jugak. kepala pon bukan main sakit lagi. peh. kenapa macam ni ek. dah la arini first day naik keje lepas bercuti panjang sempena raya. hoho. dan sekarang ni tetibe je rasa nak selesema. lepas tu mesti akan rasa nak batuk ngada ngada kan.

nanti mesti demam. hingus meleleh je kat hidung. kesat kesat pakai tisu sampai melecet. dem ah. haha. nanti merah merah je hidung nih. ai tak suka la macam ni.

* lari ke belakang pintu dapur sambil pukul pukul pintu *

sementara tak teruk ni baik oshin makan ubat dulu kan. bak kata orang putih ' Prevent Is Better Than Cure ' betul ke nyah ? haha. harap harap kita semua akan sentiasa sihat dan di bawah lindungan-Nya.

1 ulasan:

Anum berkata...

cepat2 nanti bertambah plak