8 September 2011

jom main add friend !

assalamualaikum...

ha kali ni oshin nak ajak kawan kawan semua meramaikan lagi kawan kawan yang sedia ada. ala tambah lagi sorang je pon. sapa ? oshin la. muahaha.

oke la sapa nak add dipersilakan oke. actually oshin ada 2 account FB. satu tu lebih kepada personal. tapi kalau oshin ada add sesapa tu kira bertuah la. erk bertuah ke ? haha.

so oshin nak meramaikan lagi kawan kawan kat FB lagi satu. jom add.

Main Blog (jadi follower la)
Secondary Blog (speaking brazil - be follower too oke)
Fan Page (kalau rasa nak jadi fan. tak nak takpe)

kepada stalker yang rajin singgah tu kalau nak tau perkembangan lebih lanjut boleh la klik link link yang tertera tu oke. oshin tau ada je yang hari hari bukak blog oshin ni sebab nak tau ape jadi kat oshin hari hari. haha.

kalau ada yang CURI gambar gambar dalam blog oshin ni tanpa kebenaran korang pon tau apa hukumnya kan. oshin TAK HALALKAN. tapi kalau mintak izin tu insyaAllah akan dipertimbangkan. kalau rasa curi gambar tu sebab nak mandrem ke nak bomohkan ke. terpulangla oke. itu urusan KO dengan TUHAN.

ayat tu tak tuju kat sapa sapa. tapi kalau sapa sapa TERASA sila makan cili api banyak banyak lepas tu berendam dalam air laut 7 tingkat oke.

4 ulasan:

mizzkechique berkata...

dh mcm ayat tuju2 dh.. haha

Oshin berkata...

hahaha tuju menuju la kan....

Qhaifa Nur berkata...

salam

akak dh follow tp oshin x follow pun..he..he..

qhaifanurin.blogspot.com

Anum berkata...

dah macam nak tuju lagu
hehhehhe