11 September 2011

BEN ASHAARI ajak BLOGGER RAYA


ha ni gambar happening family oshin masa raya aritu. ni masa raya ke-4 tak silap. we all jalan jalan dari Home Sweet Home - Kg Melayu Raya, Pekan Nenas - Air Bemban, Kulai - Taman Impian Emas, Skudai - Kg Melayu Majidee - Senai Airport - Taman Desar Harta Indah, Pontian - Home Sweet Home.

kalau ikutkan ada lagi umah yang kitorang nak pegi tapi disebabkan aunty oshin punye flight pukul 8 malam dan takut tak sempat nak ke airport terpaksa la cut beberapa rumah. huhu.

* tak best oke *

kat atas ni gambar kat uma nenek sedara kat Ayer Bemban. best tau ngan nenek nih. sebab semua orang die kasi duit raya. die cakap doakan dia dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu. insyaAllah kami akan doakan. nenek ni pon kuat melatah tau. hihi. suka usik die.

tahun ni raya kurang berjalan sangat sebab ramai orang datang uma. sampaikan raya kedua ngan ketiga duduk umah je. tunggu orang datang. tapi raya ketiga oshin lari kejap ke umah mak angkat kat BP. hihi. da lama simpan niat nak jumpa. akhirnya raya tahun ni berkesempatan jugak. alhamdulillah.

sepanjang raya ni oshin tak berkesempatan nak hapdet blog sangat. huhu. sampaikan UV pon jatuh. uhuk. blogger lain pon tak ramai yang hapdet entry. so tak lama la BW masa raya. yela orang sibuk ngadap lemang, ketupat, rendang ngan kari ayam kan. tak lalu nya nak pandang lappy nih. haha.

part paling menguciwakan hati nurani oshin kali ni bila Nuffnang bertindak ganas dengan ME kan Buffered Earning (BE) oshin sampai 4 sekaligus. cikedis betul ! nangis mengalir air mata suci lebaran bak air sungai Thames kat London tu. haha.

* betul ke *

harap harap BE yang tinggal 1 tu bertahan la lama sikit sampai datang lagi BE seterusnya. :p

4 ulasan:

Azzah berkata...

azzah singgah..kenapa tak singgah rumah azzah kat ulu tiram?..:)
selamat hari raya

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

bestnya...raya. dapat banyak duit raya tak???

http://cayob.blogspot.com/

Yumida berkata...

waaah...semuanya sporting! meriah sunggoh...

slmt hri ry oshin..follow sini

Oshin berkata...

azzah : x tau pon uma kat ulu tiram hihi

cayob : dapat rm15 je tahun ni hihi

yumida : slmt hari raya ! tq