4 Ogos 2011

Yuyu Zulaikha vs MTT

erk. oshin buat gosip panas !!! Yuyu ngan MTT perang ???

oh silap. jangan memandai buat andaian oke. ini semua gara-gara mak anon yang mulia hatinya. mulia sangat sangat. sebab dia macam nak melagakan Yuyu ngan MTT.

mak anon ni kata si manis jelita MTT "toink toink" telah dengan rasa gembira sambil menari nari cakpong meniru gaya Gadis Melayu Terakhir dan penulisan si comel lote pipi gebu Jelo Malaysia, Yuyu Zulaikha.

katanya MTT ni takde originality sebab dok nak tiru meniru cara yuyu tulis entry. mungkin ada sikit la yang sama macam katanya 823534155467 kali tu. tapi ramai lagi kot yang buat macam tu. napa mesti hentam MTT sorang kan.

mungkin jugak mak anon ni fanatik pada si comel Yuyu kan. no wonder la die agak panas bila ada yang buat blog sikit sikit cam Yuyu. tapi jangan la hentam melulu. open you heart oke. setiap orang ada cara tersendiri. kalau ada yang suka copy paste tu lama lama orang akan dapat tau jugak. oshin pasti semua blogger jujur dalam penulisan kan. takde yang suka copy paste kan.

dan oshin rasa terharu bila baca komen dari Yuyu ngan MTT. sangat merendah diri mereka ini. langsung tak berputik rasa marah dalam hati. malah kedua-duanya sangat open. saling meminta maaf dan memaafkan. alhamdulillah. takde simpan rasa dengki, menyampah, geram dan yang sewaktu dengannya.


komen Yuyu

 komen MTT

dua dua blogger ni oshin follow. dan oshin senang dengan mereka. setiap entry diorang sangat menarik hati. *bukan bodek oke* buat sesiapa yang suka jadi mak anon tu sudah sudah la oke. jangan la nak laga laga kan orang. lagi lagi dalam bulan Ramadan nih. kalau nak tegur tunjukkan la diri. jangan berselindung di sebalik nama mak anon. BERANI kerana BENAR !!!

psstt...MTT ngan YUYU...oshin mintak amik komen ni eh. hihi. da amik baru nak cakap..ish ish...mintak ampun ^_*

8 ulasan:

y u y u Z u l a i k h a berkata...

terima kasih sayang :)

takde pape pun dah.. semua nya okay... :)

<3 <3

osHin berkata...

hihi teruja yuyu komen.. *kelip kelip mata*

sama2 dear..smoga hubungan kita semua akan berkekalan selamanya...insyaAllah

azrijohan berkata...

em..macam macam
perasan jgk cara penulisan cam sama
tapi lantak pi laa...
nak sebok buat hapa kan..

osHin berkata...

terpulang pada penilaian masing2...yuyu ngan mtt pon takde masalah kan... :)

Abang Stalker berkata...

nk jd pak anon!HAHAHAH


bole? :P mak anon tu mst prmpn kn.sbb 'mak'.hee :D

BeloG MTT berkata...

Thank you lalink.. Hmm Baru terfikir macam ni cara nak melagakan,sebelum ni tak terfikir pon.. Takpe, anon tu kasi pahala free kat kami.. Hehe :)

osHin berkata...

@abg Stalker : xyah la hihi cm lembut je bunyinya hahaha

@mtt : alhamdulillah...doa la hati die sejuk balik :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

gaya penulisan yg suka tambah-tambah ayat lucu tu adalah tersama sikit..tp kebetulan aje kot..mungkin kedua-dua mereka mmg punya stail yg sama..cumanya yuyu dah pemes dulu jd nmpklah mcm MTT tiru yuyu