18 Ogos 2011

permulaan langkah !!!

assalamualaikum...

oke la. oshin nak kongsi cerita dengan korang semua. oshin baru je dapat bungkusan barang yang di order. barang apa ? itu kene rahsia la dulu. hihi.

ini satu permulaan untuk oshin dalam bidang perniagaan ini. bermula secara kecil kecilan dulu la kan. da stabil baru leh gempak gempak. hihi.

* excited tak *

untuk sementara ni oshin nak buat simple simple je dulu. insyaAllah kalau da mula nampak kan kemajuan dan kestabilan oshin akan spread to all the world.

* cewah. semangat tinggi lebih *

nanti kalau da yakin oshin publish untuk korang ye.

6 ulasan:

MerLe berkata...

nak masuk dunia bisnes ke? gud luck~ =)

Cik Asma BLuppy berkata...

gud luck=)

Oshin berkata...

thanks all...insyaAllah...masih mencuba lagi :)

Cik Bell berkata...

ish,.misteri betol.hehe

**::CIKNUURUL::** berkata...

gdluck dear,.smoga berjaya dlm bdang bis tu,.:)

Oshin berkata...

cik bell : xdela misteri sangat hihi da ramai yg buat...

ciknuurul : thanks dear...