18 Ogos 2011

kad raya da pos ...........

assalamualaikum....

buat kawan kawan yang ada send detail kat oshin sebab mintak kad raya. nantikan eh abang ensem datang umah. *ensem ke* nanti dia pass surat kat korang. hihi.

*excited tak*

yang first round aritu oshin da pos ari selasa kalau tak silap. mungkin ada yang dapat arini, esok, lusa, tulat, hari lepas tulat mahupun minggu depan. oshin pon tak pasti.

*dari selatan sampai utara, timur ke barat*

then ada pulak lebih kad so oshin promot lagi la kan. hihi. dan pagi tadi alhamdulillah oshin da pos. jadi korang sume tunggu la ye. kalau comot ke tak cantik ke jangan sedih eh.

kalau da sampai bagitau la ye. * berdebar ni nak tau feedback*

8 ulasan:

Kyra berkata...

mama qis nak kad raya juga..ngeeeeeee

Abang Stalker berkata...

untung le..:(

visitme@FaTiN cOrNeR berkata...

wah..xsabar..tenkiu..

i'm waiting..d=>

Oshin berkata...

sabar menanti ye fatin :)

hira berkata...

dah sampai! :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/hoi-orang-kampung-mai-sini.html

hira berkata...

thanks a lot oshin~ :D

Oshin berkata...

welcome :)

Cik Cactus berkata...

thanks oshin dpt kad raya pic.wet raya kire sepecel ni kan :)

thnks again.. selamat hari raya. jemput datang umah