12 Ogos 2011

masih tercari-cari ...............

assalamualaikum.....

oshin tengah ter pk ni nak bagi apa kat peserta. hihi. *lama punya segmen pon tak pk lagi* pening la korang. apa nak bagi eh. ikut hati nak bagi sama rata je nih.

nak bagi KAD RAYA. hihi.

korang yang join ni oke tak ? kalau oke tinggalkan syiling kat peti besi. lepas tu send detail kat emel oshin oke ! kat sini ===> n.fazri@gmail.com

kalau tak nak kene la oshin cari benda lain sebagai ganti ^_____________^

2 ulasan:

Saiazuan berkata...

wuu kad raya D

ecadwinkyasha berkata...

bagi je duit raya kat depa tue...hikhikhik