14 Ogos 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

87 ulasan:

Wannie Ariffin berkata...

terjah blog best ni...
saya join jgk

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

yayaconan berkata...

jemput singgah :)

http://cikdayaconan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

H.J berkata...

tuan belog minat kartun ni..ahaha

haslinda berkata...

hai... linda dtg dr segmen mr ben... :)

jom tgk blog linda best tak???

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz berkata...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

blog kamu memang best!!!

W a n a Eiskay berkata...

Singgah sini jugakkk :D

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-belog-saya-best-tak.html

Run Away berkata...

sy dtg singah sini blk...salam kenal...;d

cik violet berkata...

blog y best2..terjah dr blog abg ben ;D


p/s : mntak tlg boleh? hoho..http://farhah88.blogspot.com/2011/08/kawan-kawan-bloggernak-mintak-tolong.html

cayang GIRANG muahx muahx berkata...

girang dtg balik kew blog kamo~

Mrs. Farhan berkata...

Blog ni best. Ringan je. =D

SITI NOORNADIYANA berkata...

hai hai. singgah sini jugak. comel header!:D

Cik Purple Pinkypuff berkata...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Emilly Amisa berkata...

singgah blik~ sma la kta join segmen santai abg ben ni :)

Belog Sambal Belacan berkata...

singgah blog best ni jugak!:)

aienhashimm berkata...

aien singgah ,,
(:

ctie anis berkata...

singgah balas.. :)

Aku DaN SeSuAtU berkata...

kartun comel

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cik farah berkata...

hehe, terjah blog best ni! :)

CikMiMiey berkata...

terjah kembali belog BEST ni ..^^

misz sheyla berkata...

terjah sini jugak....

Mohd Syahidi berkata...

terjah menerjah....hahaha

azam berkata...

menarik dan simple....
suka²

salwaismail berkata...

hi oshin! saya singgah dari segmen yang sama! :D

http://salwaismail.blogspot.com

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Yuyun Ahmad berkata...

singgah dari segmen abg ben..
follow jugak.. :)

mindaKhayaLan berkata...

nak berkhayal kat sini..hehehe

Asyikin berkata...

join dan follow awak oshin ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim berkata...

first time singgah sini nk tengok kot2 ada yg best :)

Izzul Amir berkata...

eh orang terapung kat kiri ni sape ?
yg dok ajak ngorat ni ?
cool lahh hihii

http://encikizzul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Rahman Mohamed berkata...

~sesi terjah~

sila2 la ye ke blog saya

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak

Nurhasliza Jeffry berkata...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cx's berkata...

oshin!! cx dtg sni.. ggrrr~ Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Luqeem™ berkata...

snggah..tgk blog yg best ni!

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

Azzah berkata...

singgah blog oshin..http://sayurlemak.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

::Miss Hearty:: berkata...

datang jengok belog yg best!! heeeee~

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ILA SYAMILA ♥♥ berkata...

jalan jalan sini. ;)

http://ilagula.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

asyiqin nasir berkata...

best!

Nadzirah K. berkata...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

AiDa SyaFiQa berkata...

terjah blog oshin :)

Amoi berkata...

singgah blog best :)

Anis Athia berkata...

singgah sini..best la blog ni ^_^

jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci berkata...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Dynda berkata...

besh besh! hee

Mieya Atiera berkata...

mieya datang singgah sini

http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Ayien berkata...

terjah...hit u back...nice blog...cantik header..=)

Nizam Ijam berkata...

blog yang best... :)

Miss Nadya berkata...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Famili Ceria berkata...

balas kunjungan..

Entri Menarik Di Sini:
Menarik!! Gambar Rusuhan Di UK Apabila Diphotoshopkan..

Lavender Lassie Roses berkata...

jengoki sini juge dr Segmen yg sama... Meakseh jengah blog saya.. nicce blog! :)

EKA AMIN berkata...

singgah blog best ini jugak..:)

aii si colourfulroses berkata...

singgah sini juga...

Kampung Balimbang berkata...

Assalamualaikum...jutaan terima kasih kunjungan ke blog org kg yer..salam ramadan..salam ukhuwah..d follow juga yer..best punyer blog.tq

Syukri Mohtar berkata...

singgah sini =]

Terbang Bersamaku berkata...

~blog awak best!
singgah sebentar di blog awak salam perkenalan dari saya...=)

hazirah kasimon berkata...

slm ukhwah ^^

miss inna berkata...

lawatan balas dr inna...^^
salam perkenalan juga..^^

atien berkata...

singgah dri segmen abg ben..hehe

nice blog..simple je

hanyzham hadny berkata...

OST SINNGAH SAHUR
c/o singgah-singgah...
singgah sahur...

kalo nak blog ni jadi lagi best..
letak blog saya dalam bloglist awak

ben ashaari tanya blog saya best tak

Nalisa Syahira berkata...

hye blog best .

c i k a n a berkata...

singgah sini balas kunjungan =D

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Hadablogspotlive berkata...

thank you oshin ^^

ninie_azriena berkata...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah berkata...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

missina berkata...

dtg balas kunjgn blog best nih,,jom gi blog sy lak ,,,neway dah follow sini,,,klu sudi follow lh sy lak yer,,

Gadis Berkaca Mata berkata...

dr segmen yg sama..
blog ini cumel:)


http://shahimarzone.blogspot.com/

^ C.e.n.g.k.i.h ^ berkata...

berbalas singgah,thanks singgah :)

amirahrosli berkata...

singgah jugakk ^^,

AzatLazat berkata...

thanx singgah
:)
singgah cari blog best pulak

Tihara berkata...

singgah sini..nice blog..

Syafiqa berkata...

assalamualaikum, tq sudi singgah n komen, btw blog oshin nie, comel, comel cam tuan dia, header mmg menarik :D so memang BEST :D

Nabila Huda berkata...

singgah

::Miss Hearty:: berkata...

datang jenguk belog yg best !! :) heeee~


http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

MHZ balas kunjungan...
menarik dan kemas..
best blog ni..
'happy blogging'

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

FYA PELANG! berkata...

pergh ! ramainya da komen !! mantap :) tengs sudi komen di blog fya :) nnti, jgn lpa dtg lg :)

Azahragamal berkata...

salam ziarah kembali..thanks kung my blog..sye follow terus..

azlina_muhammad berkata...

salam kenal...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog n done follow u....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

DoodleLicious berkata...

Hyeee...

Salam perkenalan, ^^

datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

kalo nak dudel free, singgah la ^__^

Nur Eyda berkata...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cahaya Qaseh berkata...

hye, singgahan berbalas...


comel la blog ni..


BEST!!!! >__<

wahida idris berkata...

waahhh, blog ni best!

sory terlepas train pulak. huhu

Lulu Caldina berkata...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

farhana aka isteri fakri berkata...

terjah ke blog best :)

aku dan segalanya berkata...

singgah dr segmen BA


http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Ashraf Jalil berkata...

singgah sini gak !! n:D

ceriteraliyana berkata...

hye3!! terbang2 sini melawat rakan2 blogger ^^

tak sempat join segmen ni..huhu

Ticer Syah berkata...

aloo.. dah sampai dah.. macih sbb jadi orang pertama tinggal tapak kaki kat belog kami..eehehe

~AmyLiana86~ berkata...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html