20 Julai 2011

yea yea boleh hapdet !!!!

assalamualaikum...

alhamdulillah oshin da sampai tempat kursus. pagi tadi dari Pontian naik bas ke TBS yang canggih tu. gerak dalam 9.15 pagi. sampai TBS jam 1.30 petang. sampai sampai je terus memenuhkan perut yang kekosongan.

tunggu pulak kawan oshin amik kat TBS. dalam 3 lebih dia sampai. keluar dari TBS tu menjajar kitorang cari jalan. siap masuk kL lepas tu pusing balik kat area TBS. haha. kesian kitorang kan. hotel oshin kat Sepang.

kalau ikut Google Maps dari Johor exit Nilai. tapi kitorang exit KLIA. memula tu da betul tapi jadi blur balik. terpaksa la pusing balik. haha. sampai hotel dalam pukul 5 lebih. ce korang kira bape jam kitorang pusing cari jalan. haha.

nasib baik oshin bawak bb kesayangan. boleh la hapdet belog comel ni hari hari. ngee. takdelah oshin kerinduan pada belog ni. rindu jugak kat korang. ahaks. *gedik*

esok oshin da mula berkursus. kalau sempat oshin hapdet lagi oke !

3 ulasan:

Abang Stalker berkata...

jg dri oshin! ;)

hanizeyecandy berkata...

selamat berkursus dik..

hanizeyecandy

hamzah ian berkata...

update guna bb je.. jeles.