8 Julai 2011

maafkan oshin ye :)

assalamualaikum....

selamat malam sumer :)

oshin tau mesti ramai yang mencebik kat oshin kan. sebab oshin tak singgah balik blog korang. terutama yang sudi tinggalkan syiling kat peti besi tu. kalau yang dok jerit jerit tepi tingkap tu memang oshin ada singgah. cuma jadi silent reader. hihi. *jangan marah*

bukan oshin menyombong diri atau tak nak kawan ngan korang. cuma oshin agak sibuk plak beberapa arini. line tenet pon agak 'menggembirakan' hati. rasa nak cucuk cucuk jep modem tu. haha. kata je jalur lebar tapi sempit je ari ari. payah oh kepala nak pk. huhu.

bila oshin tengah ada semangat nak bw banyak banyak selalunya ada blog yang lambat loading. buat oshin terganggu nak teruskan view. huhu. maaf yep. bukan nak cakap kasar atau poyo melebihkan diri sendiri. tapi rasanya pendapat ni lebih kurang macam kawan kawan lain kan. blog yang loading lambat memang buatkan orang lemah seluruh urat sendi untuk singgah.

oshin tak kata la blog oshin ni perfect. even oshin pon dalam proses nak perbaiki lebih baik. kebanyakkan komen pon banyak suruh oshin susun atur widget dan buang mana mana yang tak penting. hihi. *akan diusahakan* cuma oshin rasa macam penting je sume widget tu. haha. nanti oshin listkan widget yang oshin kata penting dan kenapa oshin letak widget tu oke !

hope korang korang jangan kecik ati eh. maafkan oshin. maaf banyak banyak. insyaAllah ada masa dan waktu oshin akan singgah jugak blog korang. yang mana ada join segmen BA lagi la oshin singgah sebab da ada senarai kat blog MTT kan. tunggu kedatangan oshin !

1 ulasan:

Hamba Ilahi berkata...

komen saya semalam oshin baca tak?

saya cakap nak tukar link dengan oshin.

saya dah letak pun link blog oshin kat blog saya. boleh tengok denkat bloglist saya. harapnya oshin pun sudi letak link blog saya jugak.