5 Julai 2011

korang ni memang pantang nampak perkataan LUCAH eh

* ENTRY NAK MARAH *

salam sumer. ha. takot tak ? takot tak ? oshin nak marah ni ! sila takot oke.

napa oshin marah ? ingat tak oshin ada buat entry pasal blog lucah kat sini. oshin da agak la lepas tu mesti naik trafik. dan ternyata memang betol. tak silap lagi ! tak caya ?


jumlah orang review untuk entry tu lebih tinggi berbanding yang lain. apakah ? so ini bermakna korang korang memang pantang nampak perkataan LUCAH dalam entry kan. haha.

*jangan marah*

oshin tau tak semua macam tu. tapi ada jugak yang macam tu kan. normal la dalam hati kita. akan sentiasa ada perasaan ingin tau. konon konon tak nak ketinggalan isu semasa kan. hihi. terpulang pada diri masing masing. kadang kadang nampak tajuk macam lucah tapi isi nye takde kaitan pon. ngee.

cuma yang seronoknya bagi blogger tu ramai yang akan singgah jenguk blog beliau. ye dak ? *oshin termasuk ler tu* haha. dan pesanan jugak. even korang nampak tajuk macam lucah jangan terus nak letak satu persepsi yang blogger ni gila seks plak. baca entry sampai abis baru la komen yang sepatutnya oke !

*peace no war*
*hindarkan diri dari segala pergolakan dan permusuhan*

4 ulasan:

saiazuan berkata...

haha follower yg pervert..

a yummy dishes at bloggers sports carnival http://eleventx.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-m7w1.html

Rai berkata...

hahaha..asal lucah je jadikk..

Anum berkata...

hahhahahahhaha

Encik Atan berkata...

biase laki jer buat...huhu