7 Julai 2011

keciknya dunia .....

meh oshin nak kongsi citer nih. ada sorang blogger ni. baru je melangsungkan perkahwinan baru baru ni. oshin tau pon dari adik oshin yang NI. dia ada bagitau pasal sorang blogger ni nak kawen kat Pontian.

oshin tak pegi. dia pegi ngan mak oshin. kebetulan mak oshin dapat jemputan. so lepas adik oshin hapdet blog dia. oshin bw la blog pengantin baru ni. nak tengok ? klik sini.


dan masa oshin tengok profile beliau. baru perasan yang asben dia memang familiar. asben dia kawan abang oshin rupanya. hihi. kawan masa sekolah dulu. entah abg oshin tu tau ke tak kawan dia kawen pon oshin tak pasti. haha.

adik oshin pon tak cakap yang kawen tu kawan abg. haha. senget tol minah ni kan. lepas tu oshin tinggalkan la komen kat entry Elle. oshin cakap macam kenal la ur asben. dan tak sangka rupanya Elle penah datang umah oshin ngan asben (masa ni tak kawen lagi) raya last year kot. haha.

keciknya dunia kan. tak sangka la plak. mungkin tahun ni Elle boleh la datang lagi raya uma kami ye. hihi. abg oshin pon da kawen and ada sorang anak. nak tengok anak buah oshin. leh tengok kat Sini. da 6 bulan lebih usia dia. sekarang ni da pandai meniarap and duduk ngan tangan sebelah. tak lama lagi pandai berdiri la tu. hihi.

3 ulasan:

elle's laaa~ berkata...

as-salam oshin...

subhanaallah.... kecik nye dunia ni kan.. knp u tak dtg time wedding i belah khai aritu? kalo tak, leh kenal2.. hihihi... asben i ckp, dia lupe nk jempot fazri.. kad x cukup mse tuu.. takpe la, dia cukup bersyukur mak & adik u dtg bagi pihak fazri.. hihi.. insyaallah, raya ni kite dtg umah u ehh.. tapi segan laa.. ;)

osHin berkata...

wslm elle...

ada hal sikit la..tu yg tak dapat datang hihihi btw, ada correction sikit...fazri tu nama ayah oshin...nama abg fariz...silap letak tu hihi...

jangan segan2...datang je oke... :)

inn berkata...

sengal la akak sorg ni..ko kutuk aku ye...hahahhaa....mne la den tau tu kwn abg aiz...huhu...tp dr awl tgk muka hasbed ella mcm familiar la...hehe.. :p

jemput2 dtg umah...jgn malu2..hehe