13 Julai 2011

hari untuk berblogwalking !!!

salam sumer !

arini oshin rasa semangat sikit. sikit je tau. haha. pagi pagi masuk ofis macam biasalah kan kene punch card dulu. lepas tu buat la ape ape yang patut. *online jep*

memandangkan da beberapa ari oshin tak menyempat nak BW sakan. hanya jadi silent reader untuk beberapa blog. maka arini oshin da bw dekat 200 blog kot. ngee.

macam mana leh jadi 200 ? ingat tak segmen incik BA kat sini ? so oshin pegi balik kat blog BA untuk cari senarai list. dan macam biasa oshin pergi satu persatu blog dan tinggalkan syiling 20 sen dalam peti besi.

dapat tak ? dapat tak ? ada lagi dalam 60 blog kot oshin tak pegi lagi. nanti oshin singgah oke ! dalam 200 tu ada gak yang oshin tak dapat masuk. tak pasti la napa. mungkin dia da delete akaun atau salah bagi link. sori yek yang oshin tak singgah tu. huhu.

sekurang kurangnya rasa bersalah oshin terhakis la sikit kan sebab aritu tak dapat balas kunjungan. huhu. thanks semua yang sudi campak durian kat sini banyak banyak. ngee. *muahhhh*

4 ulasan:

azrijohan berkata...

wooo,tahniah ye...200 blog.banyak tu

faisal apardi berkata...

teruskan jangan putus ada...

...Minah BluR... berkata...

hehe... thanx singgah blog MB.. MB folo sini..
byknnye bW mesti internet baik punye huhu

IEQAH berkata...

hai oshin..chaiyok..
terjah jgn tak terjah..thanks singgah