14 Julai 2011

alhamdulillah....

assalamualaikum....

hai korang. tertunggu tak entry dari oshin ? huhu. arini oshin ada seminar dari pagi sampai ke petang kat UniKL, Pasir Gudang. menarik jugak seminar kali ni. semangat oshin ngan kawan kawan.

mana tak nya kitorang paling banyak tanya. hihi. sampaikan kitorang pulak yang tegur pasal sistem penceramah tu. bukan niat nak tunjuk pandai. cuma kita yang nak gunakan sesuatu sistem tu kene la faham dan mestila nak sistem yang user friendly kan. faham tak. faham tak.

so apa yang kitorang rasa musykil ngan tak faham tu becok la kitorang tanya. wah memang paling semangat la. dan makin banyak ilmu yang oshin dapat lagi arini. seronok tau.

lepas tu oshin hepi sebab orang yang oshin hormat dan sayang ada contact oshin. even kitorang da tak rapat macam dulu sekurang kurangnya dia tak simpan rasa marah dalam hati. walaupun dia garang oshin tau hati dia baik. apa pon yang jadi oshin sentiasa doakan yang terbaik untuk dia. ^__^

1 ulasan:

adan berkata...

dia garang tak smestinya sentiasa garang.. dalam hati mesti lembut nyer..