3 Julai 2011

Angry Bird T-shirt For Lucky Follower


contest ni dibuat oleh ZF.
terbuka kepada follower beliau.

Angry Bird ?

satu permainan yang mencabar kesabaran dan menggunakan pemikiran yang kreatif dan kritis. cewah da macam masa skola skola dulu plak. nak main game ni memang kene pk betul betul angle nak lepaskan burung burung tu. especially time burung yang disediakan agak tak sesuai dengan halangan yang diberi. banyak kali gak replay. haha. *kantoi di sini*

tapi bolehla menghilangkan bosan kalau takde benda nak buat. cuma akan membangkitkan kemarahan bila tembak asik tak kene jep dan sasaran tak jatuh ! haha.

naikkan BE lagi yep !

jom tambah $$$ ? KLIK
tambah $$$ lagi ? klik

3 ulasan:

ZF berkata...

terima kasi sebab join...

faisal apardi berkata...

memang best game ni walapun simple..tapi kalau dah byk kali tak menang..benti dulu..pastu baru smbg balik...

osHin berkata...

zf : sama2 :)

faisal : tu la pasal...kene cool down dulu baru sambung balik haha