25 Jun 2011

tutorial top komen dari Belog MTT

akhirnya setelah beberapa kali terjah blog nak cari tutorial ni akhirnya dapat jugak !

thanks to Belog MTT sebab kuarkan tutorial nih !

oshin nak cek la sapa paling banyak tinggalkan emas kat peti besi oshin. rasanya macam nama lain tapi lain pulak jadi juara ! haha. sapa lagi kalau bukan Abg Stalker yang memang rajin stalk tuh. haha. dan sebab tu jugak la oshin nak HACK blog dia. wakakaka.

eh da tukar pulak *_*

suka stalk blog oshin ek. meh oshin hack blog abg stalker. haha. so korang nak tau ke camne tutorial top komen nih ?

Design -> Add a Gadget -> Edit HTML/JavaScript -> paste kan kode di bawah



- URL tu masuk la korang punye URL blog
- 10 --> berapa ramai yang korang nak senaraikan
- Belog MTT --> nickname yang korang guna kalau komen kat mana-mana

NOTAKAKI : tutorial ni oshin culik dari Belog MTT. yang coding je salin n tampal. ayat lain reka sendiri. haha. thanks again to Belog MTT. cayang kamu !

~ sebenarnyakan da lama buat tapi tak post. haha. sebab tu nama Misa jadik no 1. hihi.

3 ulasan:

si cantik sally berkata...

tapi smalam sy try x dapat buat la..camne erk?mane silapnye ye?da tukar da pon link blog tu..syik x jadi?

BeloG MTT berkata...

Sama sama sayangggg..Sharing is so loving knknkn =.=

BeloG MTT berkata...

Syg,ada tuto baru untuk top komentor ni..Yang ni punya dia tak show semua..Nanti free MTT buat yer.. :)