25 Jun 2011

Bang , jom g jalan jalan

Santai Bersama BEN ASHAARI

segmen BA lagi arini. hihi.

jom JOIN

19 ulasan:

haslinda berkata...

hallooo... jln2 sini dari blog abg ben :)

jemput jln2 blog kte :)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

'CikMimiEy' berkata...

jalan jalan kat sini ..

selamat petang cik oshin ^^

alif ismail berkata...

salam...

Pergi tampin singgah di pekan,
Tibalah masa waktu berjalan...

hehehe...

salwaismail berkata...

salwa pun join jugak segmen ni. hehe
:D

http://salwaismail.blogspot.com

Shuk_ArChie berkata...

Hey.. kemari kesana sampai disini juga.... XD
Klik Sini untuk melawat blog saya!

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim berkata...

Jln jln kt sini. Hai! :)

Metz bUjang berkata...

Bujang jalan sini hehehe

http://metzbujang.blogspot.com/

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

salam perkenalan dari saya :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

solomolo berkata...

singgah jejalan kat sini...

Cik Ezy berkata...

dtg jalan2 kat cni..
=)

Qaseh Qhaleef berkata...

singgah sini jap..
=)

Sunah Sakura berkata...

jalan2 sini~ :)

Fadzmie Mohamad berkata...

Singgah dari segmen BA. :)

# macam mana nak handle a self-centered person #

Muhamad Syafiq berkata...

bw sini..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

hanyzham hadny berkata...

jejalan kat sini & already follow u.
kalo sudi datang la singgah & follow balik.tapi sudi2 kan la

.fariza. berkata...

singgah sini~

Lulu Caldina berkata...

Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

imnabila berkata...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

pRiNCe berkata...

singgah dari blog abg ben..:)..salam erkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? "

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!