17 Jun 2011

thanks for the GIFT !!!

assalamualaikum...

semalam besday oshin kan ! hihi. oshin dapat hadiah dari bestfren oshin. semalam ayah oshin bawak makan kat KFC je. tapi oshin bayar sendiri la. haha. lawak betol.

lepas makan tu pegi PERODUA. tengok MyVi baru. mungkin buat sesiapa yang tak tengok lagi nampak takde beza kan. tapi oshin yang pegi leh tengok la sikit. MyVi baru ni ada pasang GPS, leh karaoke dalam kete sebab disediakan satu part untuk cucuk Microfone. lepas tu leh tgok DVD. best tak ?

lepas pegi test drive tu sampai je umah ada beg depan pintu. oshin tengok la kan. sekali ada nama Oshin Iera (nama kat FB) hihi. daripada Mieza. eksaited tau tak ? dia pon takde mesej ape-ape bagitau nak datang umah. hihi. oshin tengok dalam beg nampak tudung. wah suka-suka.




terus try test tudung present nih. haha. ni hasilnya !


kebetulan petang tu pashmina yang oshin order dari SINI pon sampai jugak. so konon-konon hadiah besday untuk diri sendiri la. haha. kain dia memang sedap. lembut jep. tapi takde amik gambar pakai pashmina tu. tapi leh tunjuk je la pashmina dia oke !

yang hijau tu la pashmina nye

nak tengok yang orang pakai kat bawah ni. oshin pinjam jap dari blogshop BumBume


thanks dear for the GIFT !!! sangat cantik dan buat muka ku nampak BOOLAT ~~~~ lalalalalalala

3 ulasan:

diana berkata...

akak tak pandai pakai tudung tu..:p

osHin berkata...

tudung syria ke?

AenuMiza berkata...

huhuhu i like