17 Jun 2011

gathering for bloggers !!!


Encik Nuffnang ada nak buat Sport Carnival buat blogger. ada yang minat tak ? sambil gather-gather leh main golf. sapa yang teror plus da lama tak main pastu ngidam nak pukul bola, boleh la pegi. tak kisah la korang pandai ke tak. kat sini boleh cuba terus kalau minat hihi.

bukan hanya ada golf je tapi ada jugak American pool and dartboards. kalau rasa tengah marah kan orang baling je dart tu puas-puas sampai berlobang board. haha. tak pon tonjol bola sekuat hati. da penat main mesti kebulur ngan lapar kan. jangan risau. ada tempat makan. kerjasama dengan Restaurant La Bodega. diorang sediakan makanan yang enak-enak. *oshin pon tak penah jejak kaki kat sini.

ni details tentang Sports Carnival tu

Date: 2 July 2011 (Saturday)
Time: 4 pm – 7 pm
Venue: CityGolf, Bangsar Shopping Centre 

paling menarik !!! sesiapa yang datang tu nanti akan ada hadiah disediakan. hadiah ape ???
  • 2 hour golf voucher for our golf simulators worth RM280
  • 1 hour golf lesson with our Pro worth RM170
  • Meal vouchers from La Bodega/Press Room
  • Test drive for a BMW over the weekend (w00t!)
buat sesiapa yang berminat leh tinggalkan komen kat SINI dan nyatakan "why you want to attend the Blogger Sports Carnival!"

50 komen paling kreatif akan menerima 2 pass ke karnival tersebut.

tarikh tutup :
24 June 2011 

Masa :
12.00pm

Terms & Conditions:



1. This contest is open to Glitterati Nuffnangers only.


2. Your blog URL must be stated in your comment.


3. The first batch of invites will be sent out latest by 24 June 2011 and RSVPs will be required. Failure to RSVP will result in invites being revoked and passed on to the next in line.

Tiada ulasan: