16 Jun 2011

tarian paling hebat di dunia !!!

assalamualaikum...

tarian kesukaan korang apa eh ? mungkin majoriti dari korang suka hip-hop, shuffle, dangdut, r&b dan macam-macam lagi kan. tapi oshin plak lagi suka tarian melayu asli. iaitu Tarian Zapin. masa belajar dulu oshin ada la join kelab tarian ni. starting masa tingkatan 4. jadi bidan terjun. haha. memang lawak masa tu.

tapi kejap jep. masuk U kebetulan masuk kolej yang BEST. dapat plak member sekepala yang suka zapin ni. kitorang perform group la. then bila ada majlis kat kolej kitorang perform. ada gak perform masa dinner fakulti. ish ish. memang kenangan manis la. tapi oshin tak ingat letak mana video masa tu. huhu. layan ni la dulu yep.


kalau dengar je lagu zapin kat mana-mana, automatik rasa nak menari. haha. i miss that moment so much !

2 ulasan:

bersama kak Es berkata...

ooo zapin johor memang terkenal sangat. kalau kenduri ke majlis apa2, selalu ada kat sini

osHin berkata...

tau takpe...smpai diiktiraf ke antarabangsa kan...