29 Jun 2011

segmen : BW dan list link

salam....

oshin nak buat satu segmen. jom la join. tiap kali buat segmen tak penah dapat sambutan. uhuk. *lari setempat*

mudah je caranya. takyah tepek banner oshin yang besar gedabak tu. cuma....

1. letak tajuk 'List Blog Yang Aku BW' lepas tu backlink kat entry ni oke ! *tolong la promot ye....
2. setiap blog @ entry yang korang baca dari mana-mana blog, korang list kan dalam entry tu.
3. tak kisah la bape banyak pon janji korang ada singgah dan list kan je oke.
4.takde masa penutup. tapi oshin letak promo ni sampai ari ahad.
5. tinggalkan link kat peti besi oshin. nanti oshin senaraikan pulak blog korang. hihi.

motif : setiap hari korang leh tengok la korang singgah bape banyak and mana tau leh buat tambah trafik korang kan. hihi selamat maju jaya !

naikkan BE lagi yep !

jom tambah $$$ ? KLIK
tambah $$$ lagi ? klik

6 ulasan:

Adzriel @ Liza AB berkata...

nak ulang baca bagi paham ni.

osHin berkata...

apa yg tak paham tu...hihi

niena shopping2u berkata...

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/list-blog-yang-aku-bw.html

sudah :)

Tea berkata...

mmg panjang list tu nt tau.. hoho..


join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan tea kat Churp2race ..

Gelugoq berkata...

done..
http://onlinetalkie.blogspot.com/2011/06/list-blog-yang-aku-bw.html

Gelugoq berkata...

http://onlinetalkie.blogspot.com/2011/06/list-blog-yang-aku-bw.html