29 Jun 2011

bila mantan pacar mau berbaik ???

assalamualaikum....

ha ? korang ada pengalaman tak ? bila ex korang aka mantan pacar mau kembali berbaik macam dolu-dolu. korang nak tak ? huhu.

oshin ada la sikit. kira first kapel la ni. nak kata first love tak tau la. macam takde perasaan pon ada. haha. lagipun sepanjang kapel hampir setahun tu tak pernah jumpa. even da break 6 tahun yang lepas pon tak penah jumpa sampai sekarang. gile !

tak nak cite kapel kedua sebab LAKI ORANG !!! dan agak menyakitkan hati kalau ingat balik. huh ! yang ketiga arwah. yang oshin rasa paling susah untuk dibenci. tak tau napa. orang nampak arwah ni macam penipu dan main main kan oshin. tapi oshin tak rasa macam tu.

setiap apa yang dia buat, cakap, dan nasihat mesti teringat-ingat. even sampai sekarang arwah da takde pon masih teringat pesanan dia. huhu. tapi oshin bukan nak cite lebey lebey pasal arwah tapi yang first tu la.

dia ada add oshin kat FB. bila tau oshin single ada la cuba cuba nak masuk line balik. urghh. rasanya macam tak la kan. tapi banyak kali jugak dia bagi hint. tapi oshin tak layan pon. oshin pulang balik paku buah keras. haha. sebab kitorang putus pon sebab dia ada orang lain.

jadi oshin pk tak mustahil akan kene lagi kan. even dia kata da baik tak macam dulu. opss.. sekali terkena tak nak kene lagi. cukup la hati oshin disiat-siat pakai samurai dulu. huhu. so korang macam mana ? terasa nak kembali berbaik ke kalau mantan korang nak balik ?

tepu dada sakit sendiri. sendiri mau ingat la. aaaaahhhhhhhh *gaya Sepah. haha.

aikkan BE lagi yep !

jom tambah $$$ ? KLIK
tambah $$$ lagi ? klik

1 ulasan:

Rahmad berkata...

belum pernah ada pengelaman couple2 lgi..