22 Jun 2011

oshin dapat hadiah dari GA dayana !!!

assalamualaikum (sambil tersenyum lebar)

korang ingat tak pasal GA dari dayana nih. tak hingat ? takpe. meh KLIK oshin join GA ni. dan katanya oshin nak kapel 3x jep. kalau gagal jugak terus terima sesapa masuk meminang lepas tu. haha.

cut the crap ~~~~

sebelum ni oshin banyak jugak join contest/GA tapi nasib selalu tak menyebelahi. hihi. ada jugak rasa kecewa tapi nak buat macam mana kan. so untuk GA dayana ni pon oshin tak nak mengharap. so oshin pon semak la senarai nama peserta.

tapi cara dayana unik sebab beliau tak senaraikan url blog. cara pemilihan pon pakai undi kertas. ngee. biasanya orang pakai random.org kan. dayana pakai link je untuk ke senarai nama pemenang. so memang tak tau la sapa pemenang kalau tak klik kan.

oshin pon tekan la senarai link kat bahagian penerima hadiah tu. sekali 5 oshin klik. haha. boleh menaikkan trafik tu ! so bila da tekan banyak-banyak tu cek la satu-satu. tetibe terpandang satu nick kat tab GC nih ! ~My Wonderful Life~ eh macam kenal. terus bukak tab tu !

pehhhh...oshin tersenarai sebagai pemenang. *pengsan lima saat jap. haha.


siyes oshin rasa gembira tak terkata. hihi. sebab jarang dapat cabutan  bertuah ni. hihi. sesapa yang da join and nak semak leh la KLIK oke !

kelmarin dapat baju Geng Blogger Crew. last week dapat pashmina dari Tembume. last week gak dapat present tudung syria dari Mieza. akan datang nak dapat Car. lepas tu tengah menanti present dari seorang kawan. hihi. dapat pulak jumpa Sultan kesayangan DYMM Sultan Ibrahim ibni Almarhum Sultan Iskandar.

memang patut oshin gembira kan. walaupun beberapa bulan yang lepas hati oshin bagai dicarik dan dihiris dengan belati atas pemergian si dia yang oshin sayang. huhu. Alhamdulillah :-)

7 ulasan:

niena shopping2u berkata...

tahniah :)

Farah Shamsudin berkata...

tahniah oshin.. murah rezeki..:)

khadijah berkata...

wah.. beshnye menang.. congratzz..

osHin berkata...

tq2...hihi

Wahida berkata...

Tahniah!! :D

amiraliyana berkata...

tahniah! =)

KRL kaprileader berkata...

x aci ni banayak GA!!