8 Jun 2011

new header & background

assalamualaikum

korang perasan tak ? sesapa yang selalu menjengah perasan kot. perasan apa ? perasan tak yang korang ni perasan cantik pastu perasan comel pastu perasan hensem ? haha. just kidding !

maksud oshin kat sini header dan background tuh. kalau yang selalu jengah dan follow mesti perasan perubahan kan. mula-mula buat background kayu. pastu header letak gambar gedabak bajet cun kan. haha. kene review. diorang cakap macam tak bape nak menarik. rasa kurang umphh.

pastu cik oshin pon tukar la lagi. konon-konon nak cari template kat pakcik google. da cari-cari jumpa la yang berkenan. try amik code -> copy -> paste. tapi hampeh. semua widget lari. da macam tak betol pon ada. so pilih je la dari template yang ada. header ? memang macam budak baru buat blog. haha. *padahal amik IT dulu !

kali ni gara-gara segmen BA tentang kritik blog tuh. dapat lagi komen superb dari korang. pasal background yang kurang menarik. jadi dengan semangat suam-suam jari oshin pon gagahkan diri buat header baru. tu yang kat atas tuh ! oke tak ? rasa suka la plak bila tengok. hihi.

moral of the story : oshin tak kisah pon kene tegur ngan korang. sebab masih dalam proses belajar dan akan terus belajar. thanks u all :-)

5 ulasan:

Terbelog berkata...

comel.. i like

osHin berkata...

thanks :)

zacky786 berkata...

bagus2.. berubah .. utk jadi yg lebih baik :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

hehe.. OK pe header tu...(^^,)

osHin berkata...

yeay yeay suke !