14 Jun 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Santai Bersama BEN ASHAARI

5 buah blog yang oshin suka singgah tiap kali BW.....


napa suka jengah ? tak pasti la. tapi oshin suka masuk. rasa best jep entry-entry dia walaupun kadang-kadang lebih pada luahan hati. hihi. header die paling oshin suka la.

sebabnya header yang cantik. rajin salin dan tampal senarai peserta untuk segmen BA. mudah nak BW nanti. hihi. peramah jugak orangnya :)

si comel Yuyu Zulaikha
suke tengok doodle yuyu yang comel tu. entry pon cam hepi orangnya. walaupun kadang-kadang merendah diri tetap rasa dia comel :) entry pon buat hati tertarik nak baca dan singgah.

✿ Bume Tembume ✿
first singgah belog dia kan oshin terus jatuh hati ngan cara pakai shawl tuh. haha. leh tak camtu ? oshin kan tengah gila shawl nih. siap da order ngan bume satu shawl tadi. ngee. entry dia pon menarik. tertarik-tarik hati nak singgah belog dia nih :)

yang kelima ? tu yang kat atas tu. yang tengah seronok bersandar kat dinding sambil pose konon-konon macho la. hihi. jangan marah ye BA. singgah blog beliau sebab rajin sangat buat segmen. tiap hari je ada segmen. kadang-kadang tu memang tak nak buat tapi kalau da hampir semua blogger dok join panas bontot mata ni. nak jugak join. hihi.

so inilah antara 5 blog yang oshin selalu jengah. ada yang tinggal tapak kaki, ada yang jerit-jerit. ada yang jadi silent reader. yang penting diorang memang best !!!

pssstttt....ada ke yang ari-ari lawat blog oshin nih. hihi. *tayang muka seposen. 2 hari lagi !!!

17 ulasan:

Belog MTT berkata...

Terima kasih sayangg.. :")

SoLy SoLicious berkata...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

nazirulhazwan~ berkata...

http://bidadari-kayanganku.blogspot.com/2011/06/5-blog-pilihan-hati.html

shopping2u berkata...

singgah sni pulak :)

GaRy™ berkata...

dtg dari blog abg ben.... gary follow cne yer~

fatin6789 berkata...

salam..berkunjung sini dari segmen abg ben..fatin tak join pon..sudilah ke blog fatin yer..(=


http://fatinliyana6789.blogspot.com/

mumui berkata...

singgah...
Jom baca: koleksi baby comel

fyna berkata...

singgah dari segmen abg ben...
:)

jom singgah belog fyna..

solomolo berkata...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

Tengku Nizam berkata...

blog sy xde pon dlm list, hahaha

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

singgah sini pulak...
jenguk blog pilihan kat sini... hee~

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

nak godek2 blog pilihan hati kamu spa erk ?..=)

zaty singgh sini walaupun lambt ..;P

wanie misa amane berkata...

Hikhik. cik oshin laa yg naikkan traffic eyh. Owhhhh ~ hehehe. neway, thanks dear ;))

osHin berkata...

@all : thanks sumer...nnti oshin singgah balik oke !

Golden Rose berkata...

singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Zue Zoey berkata...

Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

Ninie Dora berkata...

ninie singgah sini..

entry trbaru ninie

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)