20 Jun 2011

barang baikkkkkkkkkkkkk punyeeeeeeeeeeeee !!!!

assalamualaikum !!!

ha korang nak barang baik tak ? barang ni kene bayar la. tapi rasanya macam da lepas kot tarikh tutup order. haha. jangan marah !

tengah oshin menyapu laman rumah yang penuh dengan rumput baru lepas ditebas pakai mesin tu nampak la abang posmen datang. dengan laju + poyonye die membelok ke arah rumah oshin. keh keh. bayang kan la yep !

tepat jam 1.15 petang tadi barang baik ni sampai. lama gak tunggu. ada la dekat sebulan kot. hihi. tapi janji da sampai kan. sebab baru tadi oshin menjerit kat shoutbox tuan punya barang nih da pos ke belom ? so da dapat ni senyum lebar la beta. haha.

jom tengok design die. jangan jeles oke !

ni design depan !

ni design belakang !

tuan tanah pos pakai pos ekspress yang telah diexpresskan oleh posmen bertauliah tadi !

buat yang tau tu faham-faham la apa nih kan ! buat yang tak tau tu. meh oshin bagitau. benda berkotak-katik nih sebenarnya BAJU GENG BLOGGER CREW !!! wah...best tak oshin ada baju nih. haha. jangan jeles oke ! tu la. masa oshin buat entry pasal baju ni korang wat tak pandang je kan. entry tak menarik. skang sapa yang menyesal ? korang dan diri sendiri la kan. haha. *membebel plak makcik nih ! ish ish. 

sekarang ni order da ditutup oleh organizer. mungkin satu masa nanti diorang open balik leh la korang cekidaut cepat-cepat oke ! *banyak dapat baju + shawl bulan ni. hihi. i LOIKE !!!

5 ulasan:

NasZ berkata...

congratz..hehe..

MOHD NASER.com

Abang Stalker berkata...

percuma ke bli ni oshin?cm best.

Farah Shamsudin berkata...

wah!! best2..

osHin berkata...

@nasz : thanks

@abgstalker : beli la...hihi rm25 sehelai takde postage

@farah : mmg best hihi tambah koleksi baju

Crew Fathi berkata...

-====[PERHATIAN!]====-
Kepada Pembeli T-Shirt Geng Blogger Crew, Sila Lapor Diri! ==> http://bloggercrew.in-malaysia.org/2011/06/kepada-pembeli-baju-t-shirt-geng.html