22 Mei 2011

perlu ke ada skandal ?

assalamualaikum

meh nak ce cite nih. haha. tak tau nak cite apa. meh ce cite pasal skandal. ha. korang ada skandal tak. takde ? tipu la. betul nih ? kalau takde bagus la. tiru macam cik oshin yang baik lagi perasan comel nih oke. haha. *yang tu hanya merepek jep.

apa bestnye ada skandal ? buat peneman time bosan ? buat spare part bila pasangan jauh ? ish.. ish.. camne tuh. dikira curang ke tak eh. tapi korang jangan salah faham plak yep. bukan nak kondem atau perli sesapa. cuma cik oshin terpikir pasal skandal nih. memandangkan takde pakwe aka boipren kan. haha. tapi cik oshin tak minat pon.

skandal ni ada baik dan buruknya. baiknya bila kita dalam kesusahan then takde sapa kita nak mintak tolong kan. kebetulan dia ada dekat kawasan tu. leh gak mintak tolong. tapi yang tak bestnya kalau orang salah anggap hubungan tu. mungkin kita hanya anggap kawan-kawan biasa. tapi pasangan kita punye cemburu buat dia pikir lain plak. tak pasal-pasal da gado. huhu.

lagi la kalau skandal tu pon pasangan dia cemburu kuat. memang nan hado la ko jawabnya. tak pasal-pasal kene serang ngan pedang samurai. hoho. menyeramkan woo. tapi orang kata pandai makan pandai simpan. tapi sampai bila nak macam tu kan. mungkin kalau pasangan kita tau pon. kita anggap dia tak kisah. tapi dalam hati sapa tau kan. perut boleh la nak sembunyikan kalau boroi. tapi mulut orang nih tak leh dijahit. kang kene saman payah la plak kan. haha.

moral of the story : tak yah la ada skandal. buat pening kepala jep. haha. *cik oshin nak cari geng la. nak ajak jenjalan esok @ lusa. tapi area JB la kalau boleh. hehe. ada tak ?

6 ulasan:

Cik Azizah berkata...

hish tak baik tau skandal2..lambat laun akan tahu gak..lagi susah..better setialah pada yg 1..:)

kAmi dAn mEreKa berkata...

skandal tu bawak masalh je,
kite ada pengalaman, -_-'

NiSha berkata...

iisshh x perlu la..
menyusahkan jer.. wat per nak cari pasal..

osHin berkata...

C.A : betol..betol..setia pd yg satu :-)

KDM : ce cite la sket pengalaman tu..hehe leh ke ?

nisha : tu r...menyusahkan kita je nnti kan...

sobri yaacob berkata...

scandal ermmm mcm mnarik... ha..ha,,
klu nak tmbah lg msalh yg ada..buat ar.. :)

osHin berkata...

kalau rasa2 masalah yg ada leh setel ngan petik jari...leh la kot nak cari skandal..hahaha