15 Mei 2011

komen panas bagi segmen review

assalamualaikum

ececeh kata nak cuti belog kan. haha. nak buat camne. benda da ada depan mata. pinjam laptop adik cik oshin untuk menghapdet ape yang patut. so first thing yang cik oshin perasan belog cik oshin telah di review. sapa yang review ? abg stalker dan penulis senja

nak tau ape yang diorang review ? meh kite men semak-semak oke

ni dari abg stalker *cik oshin salin dan tampal yep. ngee.

1. Background-abg rs oshin kne tkr background yg lbh menarik dan sdp mata memandang.Skrg pun da ok,cuma x brp nk 'magnet'.Awk blh la search kt tenet tuk cri link2 background yg lbh kacak sekacak oshin.Klu blh background jgn nk serabut sgt,nti org yg masuk pening.Pndai2 la brmain dgn kaler k dik.

2. Daisypath-ok yg ni abg rs dia perlu dialihkn.sbb mkn ruang sgt la dik..org nk bc entri kn,itu tujuan utama berbeLog.Alihkn kt sidebar atau kt bhgian bawah skli.klu blh samakn saiz kedua2 tu supaya nmpk lbh kemas.

3. Gadget- Yg ni sume ok,tp abg rs lbh cun klu awk blh menyusun gadget mn yg lbh pntg.shoutbox pntg supaya org blh tglkn link.so abg cdgkn bloglist n blog achieve awk alih di bawah shoutbox.ini pndgn keranjang abg je.lbh baik susun mengikut nafsu awk k oshin

ni plak dari penulis senja
 
okay .. blog ni pon sebenarnye simple .. tapi kureng cun sikit jer .. try awak cari template pink ke ape ke ??? pastu bagi editing sikit kat header .. misti cun punye .. hehhe
 
moral of the story :
 
nampaknye cik oshin kene tukar background la kan. ngee. ikutkan cik oshin nak sumting yang simple. so untuk sementara ni memang pakai template ni dulu. tapi dalam masa terdekat cik oshin akan ubah lagi yep.
 
thanks guys sebab sudi review blog cik oshin yang tak seberapa nak cun nih. haha. all the best to me and u guys !!!  

4 ulasan:

.m y z. berkata...

kat google banyak background comel2 ;)

Bro Framestone berkata...

nak bro komen x..??

rasa xperlu kot

Anak Dato' X berkata...

Yang bagi komen tu macam la blog dieorg cun sangat!

osHin berkata...

myz : tu la pasal...nnti akan diubah ye ;)

bro : kalo nak komen pon tak kisah...memang perlukan teguran dan nasihat untuk buat yg lebih baik :)

anak dato x : itukan hanya pendapat masing-masing. kite rasa apa yang kita buat da cukup cantik tapi pada pandangan yg lain masih ada kekurangan. mungkin kita boleh perbaiki ke arah yang lebih baik kan.