22 Mei 2011

jom dating nak ?

assalamualaikum

oke cik oshin nak merepek lagi yep. jangan marah :-)

memandangkan esok (isnin) dan lusa (selasa) cik oshin bercuti. jadi tengah mencari teman atau kawan-kawan yang sudi untuk menemani cik oshin merayap. hehe. ada tak ?

mungkin korang pelikkan napa cik oshin cuti esok ngan lusa. bukan amik AL atau MC tapi memang cuti keje cik oshin jatuh pada hari isnin ngan selasa. ini bermakna hujung minggu adalah waktu bekerja. uwaa.

tu yang agak stress sikit la kalau kawan-kawan ada buat keje kawen. tak dapat nak pegi :-( mana yang dekat tu leh gak lari-lari jap kan. kalau jauh-jauh tu mintak ampun. huhu.

berbalik pada permintaan cik oshin tadi. esok ingatkan nak merayap ke JB. jadi ada tak sesapa yang free esok tak ke mana-mana. jom kita hang out sesama nak tak. hehe. cik oshin nak pegi tengok nur kasih !!!

ye. sume orang da pergi kan. cik oshin je ketinggalan. huhu. nak wat camne. hujung minggu keje. ni la masa nak merayap. mesti shopping complex tak ramai orang kan. haha. kelebihan cuti weekdays !!!

kalau ada yang free and leh teman gitau eh. tapi cik oshin naik bas je nak ke sana. haha. sori yep :-)

2 ulasan:

Amni berkata...

yang tak bestnyer, bila kita cuti, kwan2 kerja.. hahaha.. last nya melep[ak kat umah jer la... =P

osHin berkata...

tau takpe..ni tgh keboringan la...huhu