22 Mei 2011

jejaka pilihan malaya 1

assalamualaikum

wah tajuk tak agak-agak kan. sapela jejaka pilihan malaya nih. anuar zain ? bukan lah. mawi ? pon bukan. dia bukan retissss pon. hanya insan biasa dari kalangan rakyat jelata di bawah pemerintahan Datuk Seri Najib Tun Razak. ececeh. merepek la plak kan.

jom cik oshin kenalkan beliau nih. hehe. *permintaan dari beliau sendiri nih. nak glamer katanya. hahaha.

nama sebenar : Mohd Zul-Hasymi Omar
nama manja : zul, syimi, *lain2 cik oshin tak tau. haha.
umor ? cuba korang teka. hehe.
status : single and available *ada yang nak try ke? haha.
tempat asal : melaka bandaraya bersejarah

cewah. macam teror je cik oshin kan nak bagitau detail. haha. setakat nih tu je la yang cik oshin leh bagitau. lain-lain tanya tuan punya badan ek. mana cik oshin kenal ? cik oshin sama keje ngan beliau ni cuma lain cawangan. nak tengok camne orangnye ?

layannnnnnnnnnnnnn

hah ? ada ciri-ciri jejaka idaman malaya tak. hihi.

sesapa nak detail beliau leh tweet or pm cik oshin eh. ngee.

p/s : agak-agak glamer tak ko lepas nih. hahaha.

2 ulasan:

Amni berkata...

heee... sapa tu? =P

osHin berkata...

nak kenal ke hehe