25 Mei 2011

ecadwinkyasha's segmen|aku,dia,mereka dan blog

assalamualaikum



Kenapa cik oshin berblog dan sejak bile eh
:~ mula blog dulu terikut dengan isu-isu yang keluar kat paper. masa tu tengah kecoh pasal mamat yg kutuk Johor tuh. sapa eh nama die. lupa plak. terpk jap la apa yang best blog nih. so try la buat satu akaun. cik oshin mula lah karang citer hikayat mat jenin dan pak pandir. haha. tipu jek. cik oshin banyak meluahkan perasaan dalam blog nih. kisah cik oshin dengan arwah. tapi lama-lama cam bosan sebab takde sapa nak baca n tak tau nak buat camna. blog ni dicipta mac 2009. tapi mula awal tahun ni baru la cik oshin aktif berblogging. mula rajin BW, design cantik-mantik, kenal ramai blogger dan tambah kawan.

Tema blog cik oshin ke
:~ rasanya takdela tetapkan pon apa-apa tema. cuma lebih kepada sesi luahan hati, pendapat, melontarkan buah fikiran, kongsi apa-apa yang boleh dikongsi, cari duit sampingan pon yep. hehe. sejak aktif berblog ni adalah perubahan. rajin buat entry, follower bertambah, kawan pon bertambah. sangat tak terjangka ! speechless :)

Bloggers yang diminati cik oshin. sape eh ?
:~ first blog yang cik oshin follow dan mengikuti perjalanan dia ialah blog tunangan gol keeper malaysia iaitu Elia aka cik jejariruncing. rasa best je baca blog dia. *pasal kisah percintaan dia ngan KFCM. hehe. then barulah kenal dengan Hanis Zalikha, BA, cik epal, yuyu zulaikha dan lain-lain. *napa blogger glamer cik oshin follow ? sebab bila masuk blog yg awal-awal tu mesti ada terselit nama diorang nih. tu yg excited nak tau and then follow. skrg ni da bertambah listing blogger feveret. macam Misa Amane, Bume Tembume dan beberapa orang lagi. hehe. kenapa ? entry diorang best !!!

cik oshin nak tag semua follower dan pengunjung setia blog nih :)

pesanan buat ecadwinkyasha :~
semoga berbahagia dan ceria selalu
senyum selalu oke
salam perkenalan (baru nak kenal-kenal. haha)

p/s : nak beli hadiah untuk ayah sempena Father's Day ? jom tengok SINI. cantik-cantik tau :)

1 ulasan:

ecadwinkyasha berkata...

benda paling best bila ada blog,bila org komen entry kita dan follow kita.duit sampingan itu rezeki kan?!.eca pun suka lawat blog cik jejariruncing.hehe.

pesanan buat cik oshin:
semoga sentiasa ceria,rajinkan berblogwalking,rajinkan menulis entry,rajinkan mengomen di entry eca.hehehe :D

jom follow=follow.