4 Mei 2011

da pandai bertweet

assalamualaikum

meh cik oshin nak ce cite sambil menggedik nih. haha. *gedik ke u? oh tidak ~~~ anggap je cik oshin merapu oke. cenggini citenye. pada satu hari ......................

oke jangan nak merepek. cut the crap ! oke. mula balik. cik oshin mula create twitter last year @ awal tahun ni tak silap. tapi kesian cik oshin. sibuk nak tweet tweet tapi tak pandai nak guna. wakaka. dok tengok orang sibuk ce cite pasal twitter. nak jugak buat sama. tapi tak pandai. buat malu yo.

kebanyakkan yang cik oshin tengok guna twitter ni di kalangan artis and orang-orang glam jep. cik oshin ni tak glamer pon. besar cam kuman jep pon untuk dikenali. haha. so dengan poyo + gedik nya cik oshin pon follow la orang-orang glam nih. bajet glam skali la kan. *bwekk.

then cik oshin pon try la tweet mereka nih. tapi takde reply. dush. rasa kene lenyek ngan stroller 10 tan tuh. haha. tapi baru-baru ni cik oshin try la tukar setting. men tekan jep. lepas tu cube la tweet tweet kan. tetibe ada yang balas. peh. rasa bangga jap. kui kui kui.

nak tau sapa first person yang balas tweet cik oshin ? orang tu adalah si comel YuYu Zulaikha. hehe. die la orang pertama yang balas tweet cik oshin. thanks YuYu comel. ahaks. kami sama-sama masih dalam proses belajar. *tapi YuYu expert dulu la. ngee.

oke. pada sesapa yang ada twitter tuh meh bagi link. nanti cik oshin follow yep. korang pon follow la cik oshin. jom follow me. IeraOshin. takpon klik je kat link twitter sebelah nih eh. :)

Tiada ulasan: