24 April 2011

tengok video LUCAH ~ denda RM50 !!!

assalamualaikum my LoVe !

arini aku nak kongsi satu benda lar. kisah ni jadi kat tempat keje aku. korang bayangkan sorang budak darjah 5 (tahun 2009) ditangkap sebab menonton video lucah kat youtube. masa tu die datang sorang jep. takde geng-geng yang teman. senyap je dok kat pc tu. aku ngan kawan aku ni buat tak tau je la. tapi memandangkan aku ni ada instinct -ve yang sangat kuat. aku pon skodeng la ape die buat.

dan memang hebat la budak nih. tengah tengok aksi-aksi meloyakan tekak sampai nak muntah hijau. erk. terpesong ibadah akidah budak nih. aku tutup la website tu. amboi die melawan. die bukak balik. aku tutup. dia bukak. aku tutup. dia bukak lagi. last-last kunci jep pc die tu. haha. puas hati aku. pastu time nak bayar buat muka macam takde perasaan.

setahun lepas tu dia ada datang lagi. kali ni ngan kawan-kawan plak. konon nak tunjuk kepandaian la kan guna pc. tunjuk macho yang kitorang kompem takkan marah lar. dia bukak plak online game. *tempat keje aku tak leh men online game. tapi die nih bukak jugak. dengan panas hati aku sound jep budak nih. aku cakap denda RM10 sebab main online game. berbulan jugak die tak datang tempat aku ni. haha.

tahun 2011 plak makin kerap die datang. tapi banyak layan facebook. 2009 = darjah 5. 2011 = tingkatan 1. peningkatan usia dan pemikiran melanda. oke. agaknya da sangap sangat kan. benda da 2 tahun lepas berlalu budak ni ingat kitorang tak layan da.  memang tiap kali die masuk aku mesti skodeng die bukak ape. haha. sekali terkantoi gak ngan aku. kali ni denda bukan RM10 tapi RM50. die tengok video lucah lagi. sakit betul ati aku. rasa nak tampar-tampar je budak nih. pastu buat muka macam tak bersalah jep. geram. geram.

p/s : pada pihak kerajaan tolong la pantau segala video yang ada dalam utube tuh :-(

7 ulasan:

Cik Cempaka berkata...

haish,,,

semakin dasyat teknologi...semakin rosak lah budak budak sekarang..

Ummu Khaulah berkata...

gersang bebeno la tu..
geli awok dengor.. hehe

singgah sini and follow mike..
kalau mike rajin , follow le awok pulok ye,,

kite gegor je, kite gegor je same2 dunia blog ni ;)

http://olahasz.blogspot.com

osHin berkata...

tau xpe...nasib baik kitorang leh skodeng2...kalau kat cc camne nak skodeng...ntah2 open je semua website l**** tuh..huhu

EimaruSi|ence™ berkata...

yah, len kali letak je ejaan betul-betil, L.U.C.A.H. dah alang-alang, uo sikit traffic. Kasi si peng-google tuh tau yang kite para blogger nih menyampah perangai mereka yang suke tengok VIDEO LUCAH NIH!

osHin berkata...

kene open la tajuk tu eh...tak kene band kan...ngee

EimaruSi|ence™ berkata...

ayeem ayam lagi teropen....rilek je.bukan nya yah open baju pon...kan.kan

osHin berkata...

huahuahua skrg ni nak menulis kene hati2...kene jaga sensitiviti...silap tulis dapat surat cinta...ahaha