24 April 2011

seksi ke muncung tikus tu ?

assalamualaikum

kemusykilan melanda cik oshin nih. nape yep ramai gadis dan mak dara suke sangat amik gambar bermuncung macam cik ti tuh. aish. seksi sangat ke gurls. tapi bukan takat gurl jep yang muncung bagai nih. yang laki pon ada tau. tak caye. singgah lar blog ni. SINI

memula tu cam tak caya gak la. tapi cik oshin tengah merayap sana sini search kat badan cik Google gambar muncung cik ti nih. jumpe la gambar  bawah ni.

mamat ni reka sendiri kot gambar nih. haha. tak sangka ada gak laki yang suke men muncung-muncung ni kan. hikhik. btw, blog die best gak. singgah la yep.

berbalik pada topik kite yep. si gadis ni tak segan ke gambar cenggitu. huhu. cik oshin cam segan jep. sebabnya bile buat camtu macam mintak di kiss la plak. huhu. geli geleman bulu tengkuk nih. harap-harap tak la kan.

nampak comel ? gosh. kalau senyum biasa lagi comel kot. lagi nampak ayu. eceh. *ko tak comel oke cik oshin.

kepoh la ko ni !

jangan jadi cam gambar ni sudah yep. suke sangat bergosip sampai abis segala muncung-muncung kuar. ish. ish. tak mo tak mo. jangan jadi cenggitu yep.

p/s : senyum seindah suria. senyum itu sedekah. senyum biarlah ikhlas. senyum sokmo deh :)



1 ulasan:

fuuyooh berkata...

kah kah kah.. muncung tikus.. kah kah kah
Aku terpaksa