6 April 2011

♥ segmen prince nak promote header saya ♥


gile contest aku sekarang. haha. kali ni join dari Mr Prince (kacak tak) haha. ada joke di situ. tettt. jangan marah ye incik Prince. *kang terus reject penyertaan aku. haha.

ampun kan patik Tuanku (katanya Prince kan). hehe. oke-oke jom terus ke contest ye.

~ ni la header comel aku ~

... sebab menarik kenapa Prince kena promote header Oshin ...

nak kata cun takde la sangat tuan punye belog ni kan. haha. cume aku buat header ni sebab aku rasa aku suke ngan shawl yang colorful tu. rasa cam lebih ceria dan bersemangat bile tengok kaler die. gambar ni shoot dalam kete sebab aku suke kete. tahap kelajuan boleh tahan la. *bukan nak berlagak ye. hehe. one more thing even nampak simple but it nice. dan tak terlalu crowded ngan banyak kaler. pilih la aku jadi pacarmu the winner ye. haha.

... kategori yang sesuai ...

memandangkan gambar tu menunjukkan aku seorang gadis dan perempuan. of coz la aku masuk kategori perempuan ye. ^__^

2 ulasan:

pRiNCe berkata...

prince mestilah kacak..
sebb tu x nk tunjuk muka..
takut blogger pmpn terpikat lak...:)

osHin berkata...

muahahaha
ni yg kene buat request utk prince tunjuk muke sebenar...hihihi