6 April 2011

cik epal contest


comel gilos cik epal nih. pipi nya yg chubby. alahai. gebu mak nengok. haha. *kejelesan melanda. kejap jek. :p

ok la. meh aku tempek sket gambar yang kurang comel aku nih dari cik epal. sikit jek oke. haha. *nanti orang kata perasan la plak. haha. sile la tengok ye cik epal n kawan-kawan ku syg. muah. *gedik di situ.


macam biasa la. da masuk contest kene la bagi link entry tuan punye belog kan. ngeh ngeh. sila tekan perkataan KLIK untuk pertanyaan lanjut oke. hee.

slogan mencurik hati cik epal @_@

" SAYA MEMBACA BLOG CIK EPAL KERANA suke baca entry die yang tak bape nak skema, tak control macho cun. suke buat segmen buat blogger-blogger yang suke singgah and buat follower lain bertambah kenalan. pastu entry menarik dan tak bosan untuk dibaca. lagi-lagi tengok gambar die ngan pipi yang chubby itu. oh geram sungguh. haha. but i'm not LES oke. itu saje komen saye"

4 ulasan:

Fizalinolie berkata...

Assalamualaikum Oshin. Selamat berkenalan dear. Huhu, nanti nak singgah gak lah kat blog cik epal. hehehe.

osHin berkata...

wslm fiza...tq sudi singgah kat blog nih :)
salam kenal jugak...

cik EPAL berkata...

thanks join contest ni =)

osHin berkata...

terharunye cik epal komen...ngeh ngeh...agak2 menang tak..hee