13 April 2011

segmen : aku disebalik dunia blog

kechik itu comel ? betul. betul. betul. haha. sebab saye pon kecik *ada orang perasan kat sini. bwekk.

Kechik Itu Comel

terjumpe segmen ni kat blog sorang blogger. nama die Nur Anisa. macam biasa la kan aku ni suke join segmen-segmen cenggini. ngeh ngeh. jom join eh.

syarat - syarat ketat yang kene ikut :-

1. sile letak header tuan tanah blog.
oke tuan tanah. saye da tempek header kat atas tuh. ngee.

2. cerita tentang diri sendiri.
macam-macam panggilan ada pada aku. antaranya Oshin, Iera, Kecik, Nazi (yang sengal jep panggil nih). aku anak ke-3 dari 5 orang adik beradik. dulu blaja kat UTM skudai. skang ni da berkerjaya. ceh. cam poyo je kan. keje aku ni kire paling senang la kot. ari-ari dok ngadap pc dan internet. kalau ada keje memang sibuk. kalau takde keje memang bosan. haha.

3. tujuan aku buat blog nih.
emm. nape aku buat blog. sebab nak kaye la. haha. ish takdela. memain je. first time buat blog nih just untuk luahan hati je. tapi luahan tu masih ada yang tersimpan lagi la. pastu da lama berblog nih rasa cam makin seronok berganda-ganda sebab dapat tambah ramai kawan, tambah ilmu dan kongsi idea tentang blog. pastu tambah lagi pengetahuan tentang isu-isu semasa. i loike !

4. selama berblog apa yang aku dapat.
lebih kurang cam no 3 lar.
- aku dapat ramai kawan
- aku dapat banyak ilmu pengetahuan
- dapat ramai follower dan readers
- dapat banyak duit *takde pon

ok da siap !

7 ulasan:

Nour Akmal berkata...

hye..thanks sudi luangkan masa join segmen saya..

dh update segmen ni dan blog awk dh di list kan..=) jom la baca..=)

osHin berkata...

wah..yeke???

excited nih..hee...thanks :)

aNNa maRdHiaH berkata...

blogwalking here .. terjah anda pula .salam kenal ea..

Siti nAdiA (NaSz) berkata...

yg penting dpt ramai kwn..kan2..hehe

osHin berkata...

anna : salam kenal jugak :)

nasz : jom kawan-kawan. ngee

syuwai berkata...

singgah sini gak dan salam kenal ;)

btw dijemput join ni http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/ga-lets-go-green-save-earth.html

osHin berkata...

salam kenal syuwai :)