14 April 2011

giveAway Ujang9897


ape plak aku nak merepek kali ni yep. haha. ni entry untuk GiveAway bersama Ujang9897. agak menarik hadiah yang ditawarkan. siap ada sepender seponser lagi yu.

incik ujang soh letak gambar sempoi. *tak wajib pon. tapi nak gedik lebih nak letak jugak. haha.

erk. sempoi ke? boleh la kan. :D

aku nak bebel ape yep. nak kutuk cam tak sesuai la plak sebab aku sendiri banyak kekurangan kan. cume satu pujian sebab even first time buat GA nih da ada sepender seponser beb. *agak kagum campur harum di sini. ngeh ngeh. *wink

~ rasa-rasa nak kowtim ngan blogger nih la ~

okeh. da siap. kene tepek kat entry incik ujang plak. jom !

kalau awak baik hati jom pegi kat sini. *klik*

4 ulasan:

cikmima berkata...

meyh join contest||http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

osHin berkata...

okeh :D

solo molo berkata...

singgah dari blog abang ujang...
abang katanye...
hahaha...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

osHin berkata...

thanks sudi singgah..nnti cik oshin dtg ye :)