14 April 2011

berkawan biar seribu berkasih biar SATU

okeh kengkawan. kali ni cik oshin cam poyo nak bagi pendapat yep. kalau rase tak sudi nak bace sila la tekan CTRL + F4. cik oshin tak marah. cik oshin senyum dengan penuh lebar sampai ke tengkuk. sile lah. haha. bukan nak menghalau tapi orang tak sudi kan. kita alu-alukan la. terima kasih. lain kali jangan singgah lagi yep. *bapak kejam ayat ko. haish. kompem abis sume follower. aiyak. *mintak ampun sayang. erk.

korang mesti selalu dengar ayat nih kan. ramai yang suke sebut benda nih. especially buat cik oshin yang masih menyendiri. uhuk. *oke, jangan nak buat iklan mahal kat sini yep :p

BERKAWAN BIAR SERIBU


erm. kalau kawan da cukup seribu camne. yang ke seribu satu tu buang tepi la ek. *soalan nak kene penampar sulong boxer. haha. maksudnya tak kisah la kite nak kawan banyak mana pon. ramai mana pon. sebab semakin ramai kawan semakin luas pemandangan kan. *erk. betul ke? bila da ramai kawan ni macam-macam ragam kite leh tau. macam-macam pengalaman kite leh kutip kongsi. bak kata pepatah la 'Sharing is Caring'.

BERKASIH BIAR SATU

berkasih cume satu? abis tu kalau kite nak kasih kan mak ngan ayah, kene pilih salah satu ke? *dush kepala aku. tolong jangan bagi soalan cepu debu leh tak. huhu. *ni jenis yang lurus selurus-lurusnya la kan. berkasih ni lebih kepada pasangan yang dilanda gebu asmara. *bwekk. pepatah 'Sharing is Caring' tu takleh guna dalam berkasih nih. ada yang makan kasut nike 10 tahun tak basuh kang. haha. kadang-kadang tu aku pelik la jugak. yang da ada boipren/gurlpren. suami/isteri. tunanglelaki/tunangpompuan. nak kata tak cantik. huish, vogue da vas tau. ensem, comel lote, jadi rebutan jejaka/gadis malaya. tapi leh plak pasang lain. *spare tyre la tuh.

apa yang diorang dapat eh bile pasang tayar banyak-banyak nih. kalau yang sempoi tu takpela jugak. kalau dapat yang demand mengalahkan kerabat raja. huhu. putih mata la deme. *kecuali die memang kerabat lah. kalau di pihak lelaki la kan. diorang kate nak pilih yang terbaik antara yang terbaik. urm. kalau ko da pegang sana-sini kire terbaik jugak ke. ko da pegang orang lain dapat sisa. camtu ke? *nada emo di sini. huhu. yang pompuan plak. kebiasaannya la. diorang ada tayar banyak-banyak ni sebab sakit ati pastu nak balas dendam kat pakwe diorang yang buat hal. hoho. lagi ganas kan.

p/s : cik oshin budak baik tau. tak pandai pasang tayar banyak-banyak. nak pilih tayar pon tak reti. haha.

kalau awak baik hati jom pegi kat sini. *klik*


1 ulasan:

アヌム ちゃん~~ berkata...

singgah here too^^