28 April 2011

contest " i LOVE my BFF "


kali ni cik oshin dapat jemputan dari Miss Simple untuk join contest beliau. ngee. ramai sebenarnye yang boleh dikategorikan sebagai kawan yg baik buat cik oshin. tapi cik oshin pilih sorang la ye. sebab beliau ni orang pertama yang cik oshin akan cari kalau tengah down. hehe.

nama empunya bff :
Nor Hamizah binti Ahmad

kenangan manis :
1. cik oshin jadi pengapit masa beliau kawen. *walaupun masa tu tak dilantik pon soh jadi pengapit. haha.
2. beliau sentiasa ada masa cik oshin frust putus cinta. *cik oshin nangis kaw2 depan die. blushing da.
3. suke karoke kalau ada masa free sama-sama.

kenangan pahit :
die diambil orang lain. haha. *jangan marah encik nuar.
sebenarnye takde yang pahit kot. everything goes well between us :)

ni da tepek satu gambar kami berdua :)


kenapa suke yep...
rasa cam ayu + comel je dua-dua. haha. *nada perasan di sini. :p
- gambar ni di ambil masa pegi beraya umah jiran tetangga. tak silap masa tingkatan 5 kot -

cik oshin nak sebarkan kat mereka :

oke done ! selamat menjamu selera mengundi cik oshin ! haha.

2 ulasan:

m!S$ sImpLe.. berkata...

cik oshin...
mekasih join & semoga cik oshin berjaya.. :)))

osHin berkata...

welcome...harap2 berjaya la...ngee