28 April 2011

bila langkah berbendul-bendul

assalamualaikum

entry kali ni cik oshin nak cite pasal sorang budak ni. da gatai kot nak kawen. haha.

insyaAllah dalam beberapa ari lagi die ni nak disunting keluarga boipren die. haha. yang tak best nye kan. die ada lagi 2 orang akak yang comel yang masih single + available !

hamek ko ! dua orang sekali die langkah. memang berjendul la dahi ko. haha. bile da berbendul-bendul ni kene la ada upahnya kan. wakaka. *akak mata $$$.

dari kiri : cik oshin, cik inn, cik faiz

budak yang gatai ni adik cik oshin sebenarnya. haha. ala. tak kisah sebenarnya dia nak kawen dulu pon. lagi excited ada la ! haha. memang cik oshin da plan ngan akak cik oshin nak soh dia kawen dulu. wakakaka.

lagipun bakal tunang + bakal asben die ni orang dekat je. belakang taman je kot. hehe. mak si lelaki ni plak cikgu adik cik oshin masa skola dulu. kompem-kompem dapat green light kan. hehe.

cik oshin doakan semoga segala urusan dan perjalanan majlis tu berjalan dengan lancar dan diberkati yang Esa. semoga jodoh mereka berpanjangan dan akan disatukan insyaAllah tahun depan.

*makin hot la akak-akak dia pasni ngan soalan maut. hadoi =_="

2 ulasan:

zuwaidah berkata...

cik oshin, kalau adik dah langkah bendul akak2 dia dulu....leh demand baeeeekkk punyaaaa...biar terkebil2 nanti bakal adik ipar!!! huhuhuhu

nazrin berkata...

i loike!! haha.. :))