8 April 2011

BEN ASHAARI MMG GILA LA KOT

Santai Bersama BEN ASHAARI

♥ KENAPA AKU NAK JOIN SEGMEN BEN ASHAARI 

1st
first aku join segmen ni sebab aku rasa nak join la. haha. suatu perasaan yang menyeronokkan bila dapat join segmen macam ni. macam-macam benda yang aku pelajari dari segmen incik ben nih. setiap entry yang diadakan buat idea aku bertambah-tambah untuk buat macam-macam la. ngee. setiap segmen tu kalau boleh aku buat idea lain-lain. lain ke?

2nd
kedua nya sebab segmen incik ben ni dapat aku menjenguk blog-blog kengkawan yang lain. sebelum ni macam takde idea nak jenguk blog sesapa. ye la kire aku ni blogger yang baru ditambah biji bejih la. siram air pon sekali dua je. belum tumbuh pucuk lagi. haha. rupa-rupanya ada beriban-riban blogger kat malaysia nih. tak kire pangkat, umur, bangsa, agama dan lain-lain.

3rd
ketiga plak sebab leh naikkan trafik blog. wakaka. tak caya ke? aku start ada blog ni dalam tahun 2008 kot. mula aktif tahun 2011. lama tak aku kepam blog ni. macam aku cakap sebelum ni la. takde idea dan tak tau camne nak cari kawan dalam blog nih. dari segmen blog ngan incik ben ni setiap hari pasti ada pengunjung yang singgah kat blog aku. ngee. thanks incik ben =)

4th
keempat dan yang terakhir. setiap kali incik ben buat segmen rasa berdebar macam nak kawen plak. haha. sebabnya bila da lambat post link kat komen macam da kene tinggal kereta api. haha.

oleh itu aku akan terus join segmen bersama Ben Ashaari. *ayat memancing undi. tett.

p/s : jangan lupe Vote 'Oshin Iera' kat sini eh. KLIK

3 ulasan:

mr.winter berkata...

aku pun ikut gak mamat nih.. idea dia nih oke n bernas gak kadang2..eh x.. sentiasa bernas.. hehe..

osHin berkata...

yep...sentiasa ada idea utk bantu blogger2 lain kan...

cujen berkata...

hye salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY