7 Mac 2011

.:: perigi cari timba ::.

assalamualaikum sumer

arini agak kurang awal sikit la aku hapdet belog nih. hehe. bukan apa. dari pagi tadi macam-macam hal nak kene buat. poning den. so kene la setel satu persatu kan.

alhamdulillah

sumer nye setel dengan jayanya. tapi ada satu hal lagi yang tak setel. ada kaitan ngan tajuk post aku kali ni. haha. nape ek. jom ce cite ce cite. ahaks.

konon-konon aku la perigi nih. haha.

cite nye cam ni. konon-konon aku ada la tersuka kat sorang budak ni. nak kata suka tu tak brapa tepat kot. cuma mungkin jenis taste aku suka pada orang yg muka cam 'dia'.

sapa 'dia' ?

konon-konon 'dia' ni timba la ek. kehkeh.

orang dulu-dulu cam tak berkenan cara ni. nampak macam wanita yang takde rasa MALU. dan sekarang orang kata zaman da MODEN. kalau nak tunggu orang datang suke kat kite memang susah nak jumpe la. sebab ape ea?

meh aku try kupas sikit la. *sikit je oke! haha.

1. kerjaya si dara yang hebat * buat sang teruna takut nak ngurat
2. si dara jual mahal * buat sang teruna bosan nak cuba lebih-lebih (betul ke?)
3. si dara demand + materialistik * sang teruna tak mampu nak tunaikan
4. kan aku da kata sikit je. haha. *ting tong da ni

so balik pada cite aku tadi. ada gak la aku mintak tolong member rikie kan tentang 'timba' nih (tak pasal-pasal dapat nama timba) kehkehkeh. setakat ni 'timba' masih single and da lama ke'single'an. haha. cume aku tak pasti betul ke ape yang aku buat ni. masih dalam mode was-was. sebab ape?

aku takut untuk BERCINTA lagi. mungkin korang akan kata yang lepas biarlah lepas. tapi terpulang pada cara masing-masing kan. selagi aku tak bersedia untuk BERCINTA selagi tu aku akan mendiamkan diri. mungkin disebabkan keadaan sekeliling (kawan-kawan rapat da kawen) buat aku rasa sunyi. sebab da takde geng nak hu-ha-hu-ha. uwaaaaaa

coret - moret : apa perlu aku buat? aku masih tak bersedia tapi macam nak mencuba. *sedang ke'konfius'an. huhu.

2 ulasan:

EimaruSi|ence™ berkata...

Jeng-jeng...

osHin berkata...

uhuk...uhuk....