31 Mac 2011

:: camne nak kaya ??? ::

hi my LOVE. how t u today? oppss. aku cam sedey sket la arini. actually niat aku buat blog ni just nak kongsi perasaan yang perasan ja. so, bile aku rasa hepi plus sedih aku tulis la kan. tapi bila da slalu menghendap blogwalking cam tertarik plak tengok korang-korang dapat $$$. huhu. ye la. bukan la nak kata aku ni mata kucing duitan. cuma boleh jugak benda ni jadi side income buat diri sendiri kan.

ada la jugak aku try segala benda alah yang diorang tunjuk tu. antaranya nuffnang, churp churp, heartbeat ney. tapi cam sedey je tengok apa yg aku dapat. muahaha. mungkin tak cukup usaha kot. aku nih ta pandai nak pomot momot benda nih. haish. tolong ajar boleh ?

sile la klik banner nih untuk tambah duit aku korang. haha.

Tiada ulasan: